Adventure Lights Guardian™ Running Light

 29,95

Adventure Lights Guardian™ Running Light

De Guardian Running Light is een lichtgewicht, compacte LED-veiligheidslamp die wordt geleverd met een elastische armband en riemclip. Verkrijgbaar in wit, groen, geel, blauw en rood.

Kenmerken:

  • Waterbestendig tot 100 meter en operationeel van -40 ° C tot + 50 ° C
  • Geleverd met een elastische armband en riemclip
  • Afmetingen: 4,12 cm x 3,49 cm x 2,54 cm
  • Levensduur batterij: constant = 100 uur / knipperend = 250 uur
  • Levensduur led: 44+ jaar
  • Gewicht: 20 g met batterijen en riemclip
  • Batterijtype: 2 x CR-2032 (meegeleverd)
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Ons assortiment veiligheidsverlichting omvat producten van Adventure Lights die zijn ontworpen om levens te redden, duurzaam te blijven en bestand te zijn tegen stoten, krassen en ongunstige omstandigheden, terwijl u op ongelooflijke afstanden zichtbaar bent. Bekijk het volledige assortiment.

Productbeschrijving

Maakt gebruik van omgekeerde polariteitsschakeltechnologie om naadloos te schakelen tussen continu-aan of knipperende modi door de optische koepel te verwijderen en de batterij om te draaien om het gewenste effect te kiezen. Elke batterij biedt 250 uur werking in de knipperende modus of 11 uur in continu-aan modus. De ongelooflijk robuuste en duurzame, ultracompacte Guardian Running Light kan het gewicht van de gemiddelde auto dragen, werkt effectief bij extreme temperaturen tussen -20 en +60 °C en is zelfs waterdicht tot 100 meter. De Guardian Running Light maakt gebruik van gepatenteerde omnidirectionele optica om licht over alle zijden van de unit te verdelen, zodat u in elke situatie zo goed mogelijk zichtbaar bent, met een zichtbaar licht dat op afstanden tot 5 km kan worden gezien! Beschikt over een levenslange LED-lamp die is beoordeeld op 100.000 uur.