Skip to main content

Wel eens een Rifhaai op je rug gehad?

Freek Vonk Haaaaaai Rugtassen bij Creepz!

De rugtassen zijn gemaakt van duurzaam en waterafstotend materiaal, zodat ze bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en tegen een stootje kunnen. Het ruime hoofdvak biedt voldoende plaats voor boeken, schriften, snacks en andere benodigdheden. Daarnaast heeft de tas een voorvak met ritssluiting voor het opbergen van kleine spullen.

De gewatteerde en verstelbare schouderbanden zorgen voor extra comfort tijdens het dragen van de tas, zodat zelfs de langste wandelingen niet vermoeiend worden. De tas heeft ook een handige lus aan de bovenkant, zodat hij gemakkelijk kan worden opgehangen.

Maar wat deze rugtassen echt speciaal maken zijn de glow-inthe-darktanden. Deze laten de tassen oplichten in het donker, wat een extra stoere en spannende twist geeft aan elke avontuurlijke dag. Bovendien vergroot het de zichtbaarheid. Jouw kind zal zeker de show stelen met deze unieke en stoere rugtas van Freek Vonk!

Freek Vonk

Professor Dr. Freek Vonk (geboren in 1983) is de meest vermakelijke bioloog in Nederland, beroemd om zijn expedities over de hele wereld op zoek naar buitengewone dieren en prachtige plekken. Als gevolg van zijn avonturen in alle soorten omgevingen, hecht hij veel waarde aan het hebben van goede uitrusting, waaronder duurzame tassen, koffers en andere items die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en vooral duurzaam zijn. Dit inspireerde hem om samen te werken met YLX Gear en een unieke collectie tassen en andere uitrusting te creëren die zowel duurzaam als milieuvriendelijk zijn.

YLX Gear is vereerd om samen te werken met Prof. Dr. Freek Vonk, wiens werk en passie voor de natuur aansluiten bij onze waarden om onze impact op de aarde te minimaliseren door het creëren van betaalbare, hoogwaardige rugzakken. Zijn avonturen en ervaringen zijn van onschatbare waarde geweest bij het vormgeven van deze unieke samenwerking, en YLX Gear hoopt dat het gezinnen, vooral kinderen, zal inspireren om avonturen aan te gaan en voor het milieu te zorgen.

De missie van YLX Gear is het creëren van hoogwaardige, betaalbare tassen die de aarde niets kosten - letterlijk en figuurlijk. We hebben maar één aarde - en die staat onder druk. Als we niet naar meer duurzaamheid toe gaan en verantwoordelijkheid nemen voor ons handelen, wordt meer dan ooit onze manier van leven bedreigd. Het doel van YLX Gear is om te bewijzen dat transparantie en duurzame productie hand in hand kunnen gaan met een duurzame, trendy uitrusting en een betaalbare prijsstelling.

De Freek Vonk Tassen Collectie!

Natuurlijk verkrijgbaar bij Creepz… de leukse winkel van Nieuw Kijkduin!