Skip to main content

100% legaal!

100% legaal!

100% legaal!

100% legaal!

100% legaal!

Geen boete, geen helm!

Geen boete, geen helm!

Geen boete, geen helm!

Geen boete, geen helm!

Geen boete, geen helm!

StapStep

Legaal, comfortabel, groter bereik, oerdegelijk design en dat voor een hele mooie prijs!

StapStep introduceert de nieuwe StapStep Lite, Pro en Pro+. Het compleet nieuwe design is eindeloos getest om de gebruikerservaring te optimaliseren. De nieuwe StapSteps zijn naar een nóg hoger niveau getilt.

Zowel de StapStep Lite, Pro en de Pro+ zijn elektrische steps met stepondersteuning. Dankzij de slimme sensoren in de elektrische step kan de step detecteren wanneer jij stept. Op deze manier zal de step accelereren tot de gewenste snelheid. De topsnelheid ligt op 25 kilometer per uur.

De StapStep Lite heeft een maximaal bereik van maximaal 25 KM. Zijn grotere broer, de StapStep Pro is geschikt voor de langere tourtjes en heeft dan ook een bereik van maximaal 35 KM. Voor de echte stepfanaten is de StapStep Pro+ met een uitzonderlijk maximaal bereik van maar liefst maximaal 55 KM de ultieme keuze.

De elektrische step weegt maximaal 16 KG. Doordat je de step in kunt klappen is dit ideaal voor in de trein of in de kofferbak. De elektrische step is ontworpen voor het kortere dagelijkse woon-werkverkeer. Door het strakke en sportieve design is dit een echte eye-catcher op de openbare weg! Het maximale gewicht dat zowel de StapStep Lite, Pro en de Pro + kunnen dragen is 120 KG. 

De steps zijn voorzien van een motor-en trommelrem. Hierdoor kom je binnen no-time tot stilstand. De elektronische rem activeert de rem, onderbreekt het vermogen van de motor en zet vervolgens de rem op het wiel. Met het LED-licht aan de voor- en achterkant kun je ‘s nachts veilig rijden.

De StapStep kan worden bediend door zélf te steppen en de gewenste snelheidsstand te kiezen. De standen kunnen gemakkelijk worden gewijzigd tijdens het rijden. Er zijn 4 verschillende snelheden beschikbaar. Er kan geschakeld worden tussen een beginner modus (6km/h), de gemiddelde (13km/h), de geavanceerde (20km/h) en de expert (25km/h) snelheidsmodus. Het LED-schermpaneel toont het batterijvermogen en de huidige snelheidsmodus.

Inhoud pakket:
1x StapStep
1x Handleiding
1x StapStep oplader

StapStep-sfeer-03

StapStep-sfeer-02

StapStep-sfeer-04

Hoeveel kosten bespaart de StapStep in vergelijking met een scooter?

De StapStep is een elektrische step en is een duurzame manier om jezelf van A naar B te verplaatsen. Wat bespaar je per jaar aan kosten met de StapStep in vergelijking met een scooter? Die vraag hebben wij onderzocht!

Stel dat je 5 dagen in de week 10 km heen- en 10 km terug naar je werk stept:

Het opladen van de StapStep kost €0,15 per 10 km. Dan kost dit €0,30 per dag, €1,50 per week, €6,50 per maand en €78 per jaar.

Een scooter verbruikt gemiddeld genomen 1 liter per 50 km. In een gemiddelde tank kan 6,5 liter brandstof. Met een volle tank kun je dus 325 km rijden. De actuele benzineprijs is op dit moment gemiddeld €2,20. Omgerekend kost de scooter €0,044 cent per kilometer. De scooter kost je €0,88 per dag, €4,40 per week, €19,07 per maand en €228,80 per jaar.

Op jaarbasis bespaar je met de StapStep maar liefst €150,80! Nog veel belangrijker is dat je een stuk milieubewuster rondrijdt. Wij zijn dan ook trots om ons steentje bij te dragen aan een duurzame leefomgeving!

Geen boete. Geen helm!

Doordat de meeste elektrische steps in Nederland niet zijn toegestaan op de openbare weg kan het voorkomen dat je wordt aangehouden door de politie. Wat moet je dan doen? Wij leggen het je uit!

Er wordt steeds meer en strenger gehandhaafd op het besturen van een elektrische step. De step kan direct in beslag genomen worden, want je rijdt op een illegale step. De boete bedraagt maar liefst €390,-

De StapStep is wel toegestaan, omdat er gebruik wordt gemaakt van trapondersteuning (Klik hier voor de regels omtrent de e-step met trapondersteuning).

De legale e-steps zijn te herkennen aan de sticker op de step. Het kan voorkomen dat de politieagent nog niet op de hoogte is van deze regel. De politie maakt gebruik van een app waarop zij kunnen zien dat de step is toegestaan. Hierin staat de step met stepondersteuning in vermeld. De kans is groot dat, ook al rij je op een StapStep, je een keer wordt aangehouden. Belangrijk is dat je dan weet wat je moet doen!

  • Je moet er niet vanuit gaan dat de politieagent op de hoogte is van deze app of regel. Leg hem/haar dat rustig uit.
  • Leg de politieagent uit dat er gebruik gemaakt wordt van een app voor meer informatie. De app heet BOS, een afkorting van Blue Op Straat.

Je kunt de volgende artikelen laten zien om te bewijzen dat jouw step gewoon op de openbare weg mag!

1. De website van de rijksoverheid

2. De website van de politie

 

Alle StapSteps zijn tevens voorzien van onderstaande sticker.

De beste keus!

De nieuwe manier van Steppen

35 of 55km bereik

Met de StapStep Lite+, Pro en Pro+ kan afstanden afleggen van 25, 35 of 55km. Daarnaast is de Pro+ versie voorzien van een extra achtervering voor nog meer comfort.

De Lite+ komt later uit en is dan ook nog niet verkrijgbaar bij Creepz Kijkduin.

Proefrijden op de StapStep?

Ben jij benieuwd naar steppen met stepondersteuning en wil je graag proefrijden op de StapStep? Dat kan! De StapStep kun je testrijden bij Creepz Kijkduin. Wij kunnen je alles uitleggen over dé elektrische step van Nederland. Maak een afspraak bij Creepz Kijkduin!

Deltapromenade 293 A
2554 GX Den Haag
Tel.: 0614047081
info@creepzshop.nl

Duurzaam steppen

De StapStep is een innovatieve elektrische step die speciaal is ontworpen om legaal en duurzaam te zijn. Deze step combineert de voordelen van een elektrische step met de flexibiliteit en de verkeersveiligheid van een normale step. Hierdoor is de StapStep de perfecte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame en legale manier van vervoer.

Steppen Site

Slimme sensoren

Dankzij de slimme sensoren in de elektrische step kan de step detecteren wanneer jij stept. Op deze manier zal de step accelereren tot de gewenste snelheid.

Maximale snelheid

Zowel de StapStep Lite, Pro en de Pro + hebben een maximumsnelheid van maar liefst 25 km/u. Zo ga je comfortabel én snel van A naar B.

Maximaal gewicht

Het maximale gewicht dat zowel de StapStep Lite, Pro en de Pro + kunnen dragen is 120 KG. Bovendien wegen de versies 11.5 kg, 13 kg en 15.5 kg (Lite+ ,Pro en Pro+).

Bereik

De StapStep Lite+ heeft een bereik van 25 km. Wil je net iets verder kunnen steppen? Dan is de StapStep Pro met een bereik van 35 km dé step die je moet hebben. Voor de echte stepfanaten is de StapStep Pro + met een bereik van maar liefst 50 km de ultieme keuze. De Lite+ is nog niet verkrijgbaar bij Creepz Kijkduin.

StapStep

Natuurlijk verkrijgbaar bij Creepz… de leukse winkel van Nieuw Kijkduin!

100% legaal!

100% legaal!

100% legaal!

100% legaal!

100% legaal!

Geen boete, geen helm!

Geen boete, geen helm!

Geen boete, geen helm!

Geen boete, geen helm!

Geen boete, geen helm!